keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Alppiruusut kukkivat pihalla


Kun alppiruusulle löytää oikean paikan, se kukkii vuodesta toiseeen.

perjantai 18. kesäkuuta 2010

80-vuotis lahja


Monien sattumien kautta minulla oli yksi kuva 80-vuotispäivää juhlivasta henkilöstä. Sitten välähti, että teenpäs tyynyn valokuvasta. Kyllä siinä iässä voi välillä kellahtaa tyynyllekin, vaikka kuinka pirteä ja touhukas olisi. Kangas on aurinkovärjäyksen tulosta.

tiistai 15. kesäkuuta 2010

In Berlin

Ich habe Berlin besucht. Ich habe viel gesehen. Ich habe auch Stoffe gekauft.
Tosiaan meillä oli oikein antoisa Berliinin reissu. Poika, kun on asustellut siellä muutaman kuukauden oli meillä oppaana. Kaikki nähtävyydet kierrettiin, siellä kun on niin hyvät yhteydet junilla, metrolla ja busseilla. Oma kielitaitokin, kun on välttävä ja menee kaikki kielet sekaisin niin Vesalta sujui englanti kuin vettä vaan, kun on sitä joutunut työkielenä käyttämään. Kun lähdettiin takaisin kotilennolle niin sattui hauska tapaus: turvatarkastuksessa virkailija kysyi, puhunko englantia tai saksaa. Jotain siihen nupisin, tämä sanoi sille virkailijalle, joka tunnustelee kaikki paikat saksaksi; tää ei osaa saksaa eikä englantia, siitä seurasi sitten, ettei minuun edes koskettu, meinasivat varmaan, että vanha mummeli maalta ei se mikään terroristi voi olla. Mies kyllä sitten tutkittiin "piippauslaitteen " avulla tosi tarkasti. Tosiaan jotain tilkkuiluun piti ostaa, ja tällaista löysin.

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Aurinkovärjäystä


Rakastan aurinkovärjäystä. Se on yhtä mielenkiintoista kuin tilkkutyö. Ei koskaan tiedä etukäteen, mikä on lopputulos. Olen aika tyytyväinen tähän. Vielä ei ole selvillä, mitä näistä tulee.

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!


Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo