torstai 25. elokuuta 2011

Perhepuu

Nyt sen sain valmiiksi. Suunnitellut olen tätä jo jonkin aikaa. Ja niin nopsakkaan sen valmistin, että tuli siitä vähän vino, krymppynen ja saumat vinossa ja palat eivät kohtaa. Seinävaate on kuin minä itse. Kaikesta huolimatta rakastuin siihen heti. Se on nyt meidän sängyn päädyssä. Aina, kun menen sänkyyn näen siinä kaikki rakkaimmat, nykyiset ja edesmenneet, molempien vanhemmat. Lapset pieninä ja iloisina. maailman murheet ei vielä paina. Kihlakuvassa kaksi rakastunutta, onnellista.   Myös kissa on aina kuulunut meidän perheeseen.

Puumallit on viimeisestä Pathworkista.

Kuvien siirto kankaalle on aika helppo juttu, jos hallitsee tietokoneen käytön. Vanhemmat kuvat olen ensin skannannut ja sitten siirtänyt kuvankäsittelyohjelmaan. Skannnerista voi suoraankin tulostaa. Meillä on vanha mustesuihkutulostin ja se tekee oikein hyviä kangaskuvia. Olen ostanut a4 tulostuskangasta. 

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Aurinkovärjäys



Kaksi vanhaa lakanaa on taas saanut uudet värit. Tää aurinkovärjäys on niin hauskaa hommaa. siihen ei kyllästy koskaan. Tulos on ain erilainen ja yllättävä.

tiistai 16. elokuuta 2011

Aurinkovärjäys kesä 2011




Hiukan olen ehtinyt aurinkovärjätä tänä kesänä. Tein meikkilaukun tyttärelle värjätystä kankaasta.

lauantai 13. elokuuta 2011

Kesäkurpitsa-tomaattipaistos

Nyt kun noita kesäkurpitsoita ja tomaatteja on ihan omasta takaa pitää keksiä niistä jotain erilaista syötävää. Eilen valmistin ihan "omasta päästäni" kesäkurpitsa-tomaattivuokaa. Tulipa aika herkullista.

Pieni kesäkurpitsa
Iso tomaatti
Mozarella juustoraastetta
1/2 prk ruokakermaa
Ranskanperunamaustesuolaa (meira)

Kuullotin vähän kesäkurpitsaviipaleita pannussa, laitoin ne vuokaan ja päälle tomaatin siivut, kerma, justoraaste ja mausteet. Uuniin 175asteeseen puoleks tunniks. Tulipas makoisaa. kaikki kehui.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kelloköynnös

Monen moisia yllätyksiä kesä tarjoaa. Minulla on pihapadassa keväällä kylvämäni kelloköynnös. Ihan rehevästi se siinä on kasvanut  krassien seassa, mutta ajattelin, ettei se mitään kukkasia tee. Kas vaaan yhtenä aamuna katselin ylöspäin,minä kun muuten olen aika matala varreltani niin katselutaso on aika alhaalla.. Siellähän jasmiinia pitkin köynnös luikerteli  ja siellä oli vaikka kuinka paljon nuppuja. Muutama oli jo auennutkin. Ihania suuria kelloja kohti taivasta. Tämä on siitä vielä ihana kukka, kun sen siemenkota on myös näyttävä. Laitan sen kuvan blokiin, kun  valmistuvat.


Pallohortenssani on myös täydessä kukassa.

maanantai 8. elokuuta 2011

Lämpimät voileivät

Tein pitkästä aikaa lämpimiä voileipiä. Se olikin aika nopsakkaa ja aika hyviä niistä tuli.


Kastelin leivät ensin kasvisliemellä, pohjalle laitoin kurkkusalaattia, päälle kinkkua ja paljon tomaattia ja voihan siihen laittaa esim. ananasta, paprikaa ym, Päälle juustoraastetta ja uuniin 200 asteeseen 15 min.

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!


Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo