sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Tonttu Torvinen, meidän kotitonttu


Aika kivaa oli askarrella tonttu. Villakärpäsestä oli Outi ohjaaamassa meitä

tiistai 17. marraskuuta 2015

Keinustuolinmatto kuvansiirrolla

Keinustuolimattoja on kiva tehdä ja suunnitella. Tämä matto tulee 80-vuotis lahjaksi. Siihen on lisätty historiaa valokuvin. On siinä kiva sitten keinutella, kun on äiti ja isä mummo ja muitakin läheisiä mukana keinuttelemassa, nykyisiä ja edesmenneitä.  Voi palata muistojen ihanaan maailmaan.
Tuolin taustalle taittuu sankari ja onnittelut.




Tässä seuraavan projektin kankaita. Hevospäiväpeitto pitäisi  ommella, kesti vähän aikaa ennenkuin sain näitä hevoskankaita.

tiistai 10. marraskuuta 2015

Suurkiitokset Paulalle





Tällainen paketti tuli tänään postissa, hienoja muumipostimerkkejä paljon. Vähän aikaa pitelin pakettia kädessäni ja ihmettelin, mitäs olen tilannut.
Ilo ja kiitollisuus täytti mielen, kun paketista paljastui nämä ihanat villasukat. Osallistuin satunNainen Paula  blogin sukka-arvontaan. Paula vinkkasi, että olen voittajien joukossa ja kysyi minkälaiset villasukat haluan.
Ilmoitin koon ja sen , että kyllä hän varmaan osaa tillukkaat minulle tehdä, ollaanhan me pitkään oltu blogiystäviä. Hämmästykseni on suuri, kun väritys oli ihan mieleiseni ja sukat sopivat jalkaani paremmin kuin hyvin ja ovat ihanan pitkät. Minulla ei ole tällaisia sukkia ollut ennen. KIITOS!KIITOS KIITOS KIITOS
Kyllä tämä blokiystävyys o n ihanaa!!!!



 

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!


Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo