maanantai 18. kesäkuuta 2012

Akilleija

Kymmenen vuotta sitten minusta akilleija oli lähinnä rikkaruoho. Yritin sitä hävittää kukkapenkeistä. Toisin on tänään. Minä pidän kovasti akilleijoista. Minusta ne ovat ihania ja kauniita. Kukat ovat todella hehkuvia ja lehtikin todella kaunis. Kuvasin meidän pihan akilleijat. Aion tehdä niille ihan ikioman penkin  ....... joskus.


10 kommenttia:

 1. Kauniita! Asumme vanhan pihapiirin paikalla, ja meilläkin noita putkahtelee milloin mistäkin. Penkkiin en ole vielä edes yrittänyt niitä taltuttaa, jos vaikka häviävät. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Minustakin Akileijat ovat kauniita. Minulla oli joskus kauniin punaisia. Nyt ne eivät viihdy happamassa metsäpohjassani - ainakaan siinä kukkapenkissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Akilleijat viihtyvät hiekkasavisesa "köyhässä" maassa. Mukavaa juhannusta!

   Poista
 3. Minä olen myös vanhemmiten niihin ihastunut ja haluaisin nyt saada muitakin värejä kuin tuon vaalen lilahkon, mikä meillä ainoastaan on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Voin kyllä lähettää siemeniä tai planttujakin, kun laitat osoitteen. Lämmintä mukavaa juhannusta!

   Poista
 4. Minäkin olen noihin tykästynyt, vaikka puutarhanhoidosta Siippa pääasiassa vastaakin. Olen koonnut "tavallisia" sinisiä ja vaaleanpunertavia yhteen kohtaan. Jatkona on joukossa pari kolme jalostettua ja Siipan Englannista tilaamista siemenistä putkahtanutta. Nuo vaaleanpunaiset ja pinkit kuvissasi ovat todelle kauniita, mistähän löytyisi joukon jatkoksi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista. Voisin kyllä laittaa siemeniä postissa, kun laitat osoitteesi sähköpostiini.
  Mukavan lämmintä juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Oi! kun ihania akileijoja sulla on varsinkin tuo tummanvärinen, valkoinen ja vaaleanpunainen, minullakin noita putkahtelee sieltä täältä kun en usein kerkiä siemenkotia kerätä ajoissa pois ja en liioin niistä aiemmin tykännyt ja yritin kitkeä pois, mutta nyt olen nähnyt niitä erivärisinä versioina kuin vain sinisenä ja sain kaveriltani sellaisen kaksivärisen version. Nämä ovatkin kauniita kun niitä on paljon samassa paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää ja lämmintä Juhannusta juhannusruusuja ihaillen!

   Poista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!

Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo