tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tilkkuja siellä ja tilkkuja täällä

Olen jo pitkän aikaa suunnitellut, että leikkaan kaikki pienemmät kankaat 4cm leivyiseksi suikaleiksi ja ompelen niistä mökkipeiton.


Tänään sitten pääsin alkuun tai oikestaan jo eilen. Käsikin on ihan turtana, kun koko päivän leikkasin. Vasta pieni osa tuli tehtyä. Vähän piti välillä ommellakin. Laitoin samansävyiset muovirasiaan. Siitä on sitten helppo valita.
Kävin viime viikolla ystäväni kanssa Iittalassa Naivistien näyttelyssä. Samalla pokkesimme tilkkukaupassa. Ostin vihainen lintu kangasta ja ompelin siitä pari pussukkaa.

6 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä tilkkuja. Monta kertaa on pitänyt mennä Iittalaan katsomaan naivistien näyttelyä, mutta aina se on jäänyt. Tilkkukauppa siellä on liian houkuteleva :).. Mutta, jos näyttelyssä kävisin...

  VastaaPoista
 2. Ihana mökkipeitto tulossa! Samankaltaisia suunnitelmia jämäpalojen kanssa, mutta en ole saanut vielä mitään aikaan. Harmi, kun Iittala on niin kaukana täältä...

  VastaaPoista
 3. Noista tilkkuista saatkin tosi kivan ja pirteän peiton :)
  Mukavaa pääsiäisviikkoa ♥

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea ja kaunista tulee. Pussukat kivoja, vihaiset linnut kangasta olen myös etsinyt, täältä päin sitä ei löydy.

  VastaaPoista
 5. Ompelemasi valmiit blokit ovat kauniita ja peitosta tulee varmaan upea. Tuollaista lintukangasta en ole aikaisemmin nähnytkään. Hienot pussukat olet siitä ommellut.

  VastaaPoista
 6. Minullakin olisi paljon kankaita jotka vois suikaloida ja tehdä mökkipeiton.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!

Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo