tiistai 12. huhtikuuta 2016

Aarteeni Power Quilter

Toiset haaveilee ulkomaan matkoista, uudesta menopelistä, älykeittiöstä jne... Minä olen jo monen vuoden ajan haaveillut tikkauskoneesta, koska ainakin isojen peittojen tikkaaminen on hankalaa tavallisella koneella.. Nyt se minulla on ja RAKKAUTTA enssisilmäyksellä!!. On sillä upeaa tikata.
Pöydän saa niin ylös, että voin seisten ommela. Se sopii tämmöselle tumpille hyvin. Ovat sitä ystävät vähän päivitelleet, että niin paljon euroja ompelukoneeseen........
Tiinateilta 

sain paljon apua ja vahvistusta päätökseeni ISO KIITOS siitä.

14 kommenttia:

 1. Ole hyvä ja onnea vielä uudelle koneelle! Jokainen saa onneksi haaveilla mistä haluaa ja myös toteuttaa ne haaveensa! Ei tule onni kaikille samoista lähteistä ja rahaa voi laittaa paljon turhempaankin. Tämä sijoitushan tuottaa hyvinvointia lisää. Nauti!

  VastaaPoista
 2. Hieno homma!! Anna ystävien päisitellä vaan, teet niinkuin itsestäsi hyvältä tuntuu:) Myöntää töytyy ettö tuo konehaave on minullakin päässä käynyt useamman kerran, vielä en tiedä jääkö haaveeksi vai toteutuuko se:)

  VastaaPoista
 3. Hienoa. Upea kone. Olisi kyllä hieno omistaa tuollainen. ;D

  VastaaPoista
 4. Ah, mikä ihanuus ja nyt haaveesi on totta! Hienoa:)
  Onnittelut uudesta aarteesta ja nyt sitten vain nauttimaan uutuuden kanssa!

  VastaaPoista
 5. Onnea! Olen myös tuota konetta mielinyt mutta en ole vielä uskaltanut hankkia. Muutenkin tuo vapaatikkaus on vähän hankalaa, joten mahtaisinko osata sitten tuollakaan ( sitä kun pitää itse ohjata). Kiinnostaa kovasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos en itsekään Ole mikään eksperttitikkaaja,, mutta tällä koneela se käy kyllä hienosti, paljon on opettelemista.. Ja jälki ensalkuun ei oo ihan superian, mutta harjoitus tekee mestarin.

   Poista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!

Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo