perjantai 15. huhtikuuta 2011

Ruusuja

Nyt on vihdoinkin koittanut kevät. ainakin minun mielestäni. Kun eilen pyöräilin euranrinkeli ja sämpylätalkoisiin aistin kevään tulleen. Oli ihana pyöräillä. Tilkkuilija on semmonen ihminen, että hänen on kaikesta huolimatta päästävä koneen ääreen ainakin hetkeksi. Rakastan ruusuja ja löysinkin hyllystäni tällaista ruusukangasta. Värkkäsin siitä pari patalappua ja kännykkä- tai silmälasikotelon.
Oltiin muuten pyhänä synttäreillä ja sankari sai keinustoolimaton lahjaksi. Sanoin, että minulla on tapana viedä "vanhoille" lahjaksi keinustuolimatto, kun on jo kai aikaa keinutella. Ei hän kyllä sen vanhempi ole kuin minäkään, muuta jos joku kaksikymppinen meistä puhuu niin varmasti sanoo, Vanhat mummelit. Eikä se meitä tee kai haittaa. --pikemminkin päinvastoin.


1 kommentti:

  1. Ihania ruusutöitä! Todella upea tuo kiikun matto!! Minäkin yritin tilkkuilla vauvan peittoa, mutta kun ompelin kaikki palat yhteen, huomasin, ettei ollut kulmat kohdillaan, kuin yhdessä kohtaa, kyllä harmitti. Että opetella täytyy, kyllä ihailen tilkkuilijoita, se on vaikea ala!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!

Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo