keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Verhot vanhoista lakanoista ja kretonkiverhoista

Iloinen päivä tänään. Aurinko paistaa ja hanki kimmeltää. Sain valmiiksi kierrätysverhoni, ja olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Kun niitä kokeilin ikkunaan, huomasin , että yksi lintu on applikoimatta. Huomaatko mikä.

     Verhot eivät ole ihan samanlaiset. Toisessa lakanasssa oli pitsi valmiina ja toseen lakanaan kiinnitin joskus nuoruudesssa virkkaamani pitsin. Tämä kuvan verhojen lakana oli säilynyt paremmin kuin toinen. Se on vähän kulunut, mutta ei yhtään ruma, kauniisti valo siivilöityy läpi. Sitten kun siivouskärpänen alkaa pörrätä niin laitan nämä verhot ikkunaan. Eihän verhoja voi vaihtaa, jos ei ole suursiivousta tehnyt:):)
Ps. Arvonta on illalla. Aamulla laitan blokiin voittajien nimet. SUURKIITOS kaikille 24 osallistujalle!

3 kommenttia:

  1. En kyllä erottanut mikä noista linnuista oli aplikoimatta, mutta kauniit verhot ovat. Huomasin muuten, että sulla on sama teksti huonetauluna kun mullakin on blogissani.

    VastaaPoista
  2. Kauniit ovat. Pitää varmaan itsekkin hyöntää vanhoja lakanoita. Muutama pitsilakana on ja aika monta virkattuapitsiä.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat verhot, jotain tuollaista sopisi mökillekin mulle, ajatuksissa on sinne tehdä uudet verhot meinaan, mutta nää on ihanat!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!

Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo