lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tilkkuenergiaa Vaasassa

Ihan mukavaa oli taas tavata tilkkuihmisiä monta sataa FinQuiltin vuosikokouksessa. Ihania näyttelyitä, hyvää ruokaa ja mielenkiintoisiia esitelmiä. Kiitokset järjestäjille. Kiitos myös Eijalle matkan järjestämisestä ja kauniista valokuvakirjasta meidän tilkkunäyttelystä. Vihdoin sain kuvan myös omasta kilpailutyöstäni. Siellä se oli juhlasalin seinällä.?? En silloin syksyllä, kun sen lähetin huomannut sitä kuvata. Kameraa ei tietenkään ollut mukana, mutta kännykällä  sain ihan hyvän kuvan. Kilpailun aihe oli rakkaudella on väri. Työni nimi on "RAKKAUDEN RIKKAUS".  Minun ajatukseni rakkauden väreistä on ; Rakkaudella voi olla monta väriä. Punainen; tulinen rakkaus, vaaleanpunainen ; romanttinen rakkaus, vihreä pysyvä, turvallinen rakkaus (äidin rakkaus) ruskea maanläheinen tasainen rakkaus, musta vaarallinen rakkaus. Työssä on applikoitu tummasta pilvestä "syöksyvirtaus" vaaleanpunaiseen, näin se rakkaus voi muuttua hetkesssä. 

5 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos sulle vaan matkaseurasta ja huomasin työn vaasassa mut en lukenut tekijää. Kyllä nuo aurinkovärjätyty kankaat on aina hienoja. Taulu on hyvä.

    VastaaPoista
  3. Löysin blogilistan kautta tänne. Onpa kauniita töitä! Aurinkovärjäys on minulle ihan uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!

Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo