lauantai 28. huhtikuuta 2012

Ompeluhuone siivottu

Huh, huh olipas urakka; urakka tuo ompeluhuoneen siivous. Tein sen ihan perusteellisesti. Kävin läpi kaikki laatikot ja kaapit. Laitoin järjestyksee napit, neulat, nauhat, lehdet ym. Kyllä sitä tavaraa on. Ei oikeastaan tarttis mitään hankkia....... mutta?   Kyllä nyt on kiva työskennellä. Jospa nyt pystyis sen pitämään järjestyksessä. Edes jonkinmoisessa.
 Tein muuten noista aurinkovärjätyistä kankaista ompelukoneen päällisen ja muutaman pussukan. Pitää vanhat kankaat käyttää, että voi uusia taas värjätä.

8 kommenttia:

 1. Sama on suunnitelma minullakin, mutta on niin massiivinen urakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin sitä muutaman viikon suunnitelin. Ja kun sen oikein hyvin tekee, meneehän siinä päivä , jos toinenkin.

   Poista
 2. Sama täällä suunnitteilla siivousurakka ompeluhuoneessa, kun vain pääsisi alkuun! Kun pihatyöt odottaa ei malttais olla sisällä, mutta täytyy ilmeisesti tehdä sadepäivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yritin kiirehtiä, että ehtis ennen piha- ja kylvöhommia.

   Poista
 3. Ilailen erityisesti ompelutarvikelaatikoitasi. Minulla ei säily kuin hetken järjestyksessä ja sitten on taas yhtä sotkua. Mikä on salaisuutesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin kyllä valitettavasti minulle käy. Ihmettelen aina sitä, että miksi siivoominen kestää niin kauan, mutta sekaisin saa hetkessä. Yritän nyt kouluttaa itseäni, että laittaisin tavarat aina samaan paikkaan takaisin.??

   Poista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!

Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo