Tein eilen keräämistäni suppilovahveroista keittoa; 1/2 l suppiloita 2,5 dl yksi sipuli, kasvislientä, 1dl kevytkermaa, rkl vehnäjauhoja, suolaa, ripaus valkopippuria, kirveliä. Teflonkattila on hyvä, laita sienet ensin kattilaan ja kuumenna pehmeiksi,lisää sipulisilppu, vatkaa vehnäjauhot kermaan, kaada sienien päälle lisää myös kasvisliemi vielä mausteet, hauduta 15 min. Kyllä maistui herkulliselta. Suppiloista saa sitä tärkeää d-vitamiinia. J`ai fait de la soupe des chantarelles modestes ajourd`hui. J `aì cuilli des chantarellees modestes hier. Il y`a beaucoup de chantarelles entube en foret chez moi.
tiistai 10. marraskuuta 2009
Suppilovahverokeitto
Tein eilen keräämistäni suppilovahveroista keittoa; 1/2 l suppiloita 2,5 dl yksi sipuli, kasvislientä, 1dl kevytkermaa, rkl vehnäjauhoja, suolaa, ripaus valkopippuria, kirveliä. Teflonkattila on hyvä, laita sienet ensin kattilaan ja kuumenna pehmeiksi,lisää sipulisilppu, vatkaa vehnäjauhot kermaan, kaada sienien päälle lisää myös kasvisliemi vielä mausteet, hauduta 15 min. Kyllä maistui herkulliselta. Suppiloista saa sitä tärkeää d-vitamiinia. J`ai fait de la soupe des chantarelles modestes ajourd`hui. J `aì cuilli des chantarellees modestes hier. Il y`a beaucoup de chantarelles entube en foret chez moi.
Tunnisteet:
ruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti