Olin eilen suppiloita etsimässä ja sainkin litran verran. Tein siitä keiton......... kyllä tuli hyvää. Laitan ohjeen tähän.;
1l suppiloita
1 sipuli
(4 valkosipulinkynttä)
2dl kevytkermaa
5 dl kasvislient
2rkl vehnäjauhoja
1tl rosepippuria
ripaus valkopippuria
1/2 tl kirveliä
suolaa
Kuumenna sienet kattilassa niin, että ne kuivahtavat. Lisää sipuli ja valkosipuli, jatka hetki kypsentämistä ja lorauta päälle kasvisliemi.
Hauduta keittoa 20min. Sekoita vehnäj. kevytkermaan ja kaada kattilaan samalla sekoittaen. Mausta hien. rose- ja valkopippurilla
sekä kirvelillä. Hauduta vielä 10min älä keitä. Mausta suolalla.
Viime jouluinen atsaleani innostui kukkimaan. Olin siitä ilahtunut. Pidin sitä kesän alppiruusuni juurella. Kastelu on sillä tärkein pointti.
1l suppiloita
1 sipuli
(4 valkosipulinkynttä)
2dl kevytkermaa
5 dl kasvislient
2rkl vehnäjauhoja
1tl rosepippuria
ripaus valkopippuria
1/2 tl kirveliä
suolaa
Kuumenna sienet kattilassa niin, että ne kuivahtavat. Lisää sipuli ja valkosipuli, jatka hetki kypsentämistä ja lorauta päälle kasvisliemi.
Hauduta keittoa 20min. Sekoita vehnäj. kevytkermaan ja kaada kattilaan samalla sekoittaen. Mausta hien. rose- ja valkopippurilla
sekä kirvelillä. Hauduta vielä 10min älä keitä. Mausta suolalla.
Viime jouluinen atsaleani innostui kukkimaan. Olin siitä ilahtunut. Pidin sitä kesän alppiruusuni juurella. Kastelu on sillä tärkein pointti.
Kuulostaa ohje hyvältä. Nam.
VastaaPoista