Lanttuloora;
1kg kuorittuja lanttuja Keitä lantut paloiteltuina. Soseuta kuumina. Turvota korppujauhot kermassa.
3dl kevytkermaa YHdistä kaikki aineet laita vuokaan ja paista 175 asteesssa n. tunti.
0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl siirappia
1,5 tl suolaa
0,25 tl valkopippuria
1tl kardemummaa Runsaasti laatikkoa 10 hengelle
2 kanamunaa
Porkkanalaatikko;
600 g porkkanoita
Keitä porkkanat ja soseuta. Keitä riisipuuro ja lisää kaikki yhteen.
1dl puuroriisiä
1-2 dl vettä Paista 175 astetta n. tunti
4-5dl maitoa
2 munaa
0,5 siirappi
1.5 suolaa
0,25 tl valkopippuri
(0,25 muskotti pähkinää9
keskiviikko 22. joulukuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Maukkaan oloisia laatikoita, tuli ihan nälkä. Olet kyllä aikamoisen ahkera ollut. Pukki varmaan paökitsee!!
VastaaPoistaHyvää Joulua Sinulle ja perheellesi.