keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Lanttuloora ja porkkanalaatikko

Lanttuloora;

1kg kuorittuja  lanttuja               Keitä lantut paloiteltuina. Soseuta kuumina. Turvota korppujauhot kermassa.
3dl kevytkermaa                         YHdistä kaikki aineet laita vuokaan ja paista 175 asteesssa n. tunti.
0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl siirappia
1,5 tl suolaa
0,25 tl valkopippuria
1tl kardemummaa                           Runsaasti laatikkoa 10 hengelle
2 kanamunaa


Porkkanalaatikko;
600 g porkkanoita
  Keitä porkkanat ja soseuta. Keitä riisipuuro ja lisää kaikki yhteen.
1dl puuroriisiä
1-2 dl vettä                                               Paista 175 astetta n. tunti
4-5dl maitoa
2 munaa
0,5 siirappi
1.5 suolaa
0,25 tl valkopippuri
(0,25 muskotti pähkinää9

1 kommentti:

  1. Maukkaan oloisia laatikoita, tuli ihan nälkä. Olet kyllä aikamoisen ahkera ollut. Pukki varmaan paökitsee!!
    Hyvää Joulua Sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!


Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo