Bongasin Maijan blokista tämän ohjeen. Oli niin houkuttelevan näköistä, että päätin itsekin tehdä.
2 kg appelsiineja
2 sitruunaa
1 kg hillosokeria
2 rkil raastettua inkivääriä
Pese kaksi appelsiinia ja toinen sitruuna hyvin. Kuori kuorimaveitsellä ohuesti ja suikaloi kuoret. Poista näistä vielä valkoinen kuoriosa.
Kuori appelsiinit ja sitruuna hyvin, valkoista kuoriosaa ei saa jäädä. Se on se, josta tulee kitkeryyttä makuun.
Raasta inkivääri joukkoon.
Soseuta. Kiehauta, sekoittele.
Lisää hillosokeri ja keitä hiljalleen 15 - 20 min. välillä sekoittaen. Anna jäähtyä vähän, sekoita ja purkita.
2 kg appelsiineja
2 sitruunaa
1 kg hillosokeria
2 rkil raastettua inkivääriä
Pese kaksi appelsiinia ja toinen sitruuna hyvin. Kuori kuorimaveitsellä ohuesti ja suikaloi kuoret. Poista näistä vielä valkoinen kuoriosa.
Kuori appelsiinit ja sitruuna hyvin, valkoista kuoriosaa ei saa jäädä. Se on se, josta tulee kitkeryyttä makuun.
Raasta inkivääri joukkoon.
Soseuta. Kiehauta, sekoittele.
Lisää hillosokeri ja keitä hiljalleen 15 - 20 min. välillä sekoittaen. Anna jäähtyä vähän, sekoita ja purkita.
On varmaan hyvää. Ainakin näyttää herkulliselta
VastaaPoistaOn tosi hyvää ja sitruuna antaa siihen mukavaa kirpeyttä.
Poista