tiistai 10. marraskuuta 2015

Suurkiitokset Paulalle

Tällainen paketti tuli tänään postissa, hienoja muumipostimerkkejä paljon. Vähän aikaa pitelin pakettia kädessäni ja ihmettelin, mitäs olen tilannut.
Ilo ja kiitollisuus täytti mielen, kun paketista paljastui nämä ihanat villasukat. Osallistuin satunNainen Paula  blogin sukka-arvontaan. Paula vinkkasi, että olen voittajien joukossa ja kysyi minkälaiset villasukat haluan.
Ilmoitin koon ja sen , että kyllä hän varmaan osaa tillukkaat minulle tehdä, ollaanhan me pitkään oltu blogiystäviä. Hämmästykseni on suuri, kun väritys oli ihan mieleiseni ja sukat sopivat jalkaani paremmin kuin hyvin ja ovat ihanan pitkät. Minulla ei ole tällaisia sukkia ollut ennen. KIITOS!KIITOS KIITOS KIITOS
Kyllä tämä blokiystävyys o n ihanaa!!!! 

6 kommenttia:

 1. Onnittelut uusista kauniista sukista!

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat. Onnea. Kissakin siinä kivasti köllöttelee...

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ja tosi kivat sukat sait lahjaksi:)

  VastaaPoista
 4. Auts, huomenna joudun paljastamaan blogissani hirmuisen salaisuuden, saatat ehkä haluta palauttaa sukat sen jälkeen... Mutta jos teen uudet, on hyvä jo tietää, että ainakin koko oli oikea. ;o)

  VastaaPoista
 5. Kauniit tillukkaat! Tuo tillukas- sana on minulle ihan uusi, tarkoittaako se yleensä villasukkia vai joitan tietynlaisia?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!


Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo