Olen jo monta, monta vuotta käynyt kansalaisopiston ranskankurssilla. Tänään on vuoden viimeinen tunti ja tapana on silloin viedä jotain maistiaisia. Tyttären runokirjassa- joka kertoo Toulusista ja Pariisista on myös yksi leivontaohje. Marokkolainen ohutleipä, jota Ranskassa paljon syödään. Pääaineina on leivänkuori ja täyte, jossa on paljon sipulia ym. Päätin sitten kokeilla ja tarjota näitä.
Riikan mukaan ne ovat tavaallisia, ja ohje on muutenkin runollinen, joten sitä oli hieno työstää. Ohutleipä-sanasta tulee mieleen, että leipä olisi ohut, kuitenkin tuo kuori on ohut.
Saas nähdä, mitä kommentteja tulee???
Riikan mukaan ne ovat tavaallisia, ja ohje on muutenkin runollinen, joten sitä oli hieno työstää. Ohutleipä-sanasta tulee mieleen, että leipä olisi ohut, kuitenkin tuo kuori on ohut.
Saas nähdä, mitä kommentteja tulee???
Kuulostaa mielenkiintoisilta!
VastaaPoistaKyllä kovasti tykkäsivät kurssilaiset leivistä ja myös tarinasta
VastaaPoistaHienoa päästä maistelemaan eri maiden ruokia ja leivonnaisia.
VastaaPoistaOn kyllä ja kaikki tykkäsivät kovasti
Poista