Nyt kun vadelmia on ja mustikoitakin, kun vaan löytää kannattaa tehdä "kunigatarhilloa" yhtä paljon vadelmia ja mustikoita. Keitetään hillosokerin kanssa. Laitoin myös vähän marmelaadisokeria niin tulee kiinteämpää. Aah!! mitkä ihanat aromit. Kaurapuurokin maistuu kuninkaiden herkulta , kun tätä hilloa laittaa lusikallisen puuroon. Tein myös pikapiirakan. Sekoitin 100g pehmeää voita, 2dl vehnäjauhoja, 1,5 dl sokerii ja yhden kananmunan vielä leivinjauhetta 1tl ja taikina piirakkavuokaan. Päälle kunigatarhilloa ja löysin sitruunarahkapurkin jääkaapista, sekoitin lorauksen maitoa ja 2rkl perunajauhoja, kaadoin piirakan päälle ja uuniin. Kyllä tuli herkullinen piirakka.
lauantai 11. elokuuta 2012
Kunigatarhilloa
Nyt kun vadelmia on ja mustikoitakin, kun vaan löytää kannattaa tehdä "kunigatarhilloa" yhtä paljon vadelmia ja mustikoita. Keitetään hillosokerin kanssa. Laitoin myös vähän marmelaadisokeria niin tulee kiinteämpää. Aah!! mitkä ihanat aromit. Kaurapuurokin maistuu kuninkaiden herkulta , kun tätä hilloa laittaa lusikallisen puuroon. Tein myös pikapiirakan. Sekoitin 100g pehmeää voita, 2dl vehnäjauhoja, 1,5 dl sokerii ja yhden kananmunan vielä leivinjauhetta 1tl ja taikina piirakkavuokaan. Päälle kunigatarhilloa ja löysin sitruunarahkapurkin jääkaapista, sekoitin lorauksen maitoa ja 2rkl perunajauhoja, kaadoin piirakan päälle ja uuniin. Kyllä tuli herkullinen piirakka.
Tunnisteet:
säilöntä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Taidan kohta joutua minäkin turvautumaan hillon keittoon, kun pakkaseen ei kohta enää mahdu mitään, mutta marjoja vain pukkaa. Kiitos piirakkaohjeesta.
VastaaPoistaKyllä nitä marjoja nyt on vadelmia olen poiminut väh. 30 litraa. ja vielä näyttää olevan. On se ihan mukavaa, vaikka se noukkiminen ei ole mitään himohommaani:)
PoistaKivaa kun laitat reseptejä. Joko kukkii pasuuna.
VastaaPoistaEi ihan vielä, mutta nuput on aukeemassa.
Poista