Tässä kun olen erilaisia kakkureseptejä selaillut, tuli vastaan tällainen resepti. Sitä piti tietysti kokeilla. En nyt sanoisi, että sydämeni on särkynyt tällä kertaa, mutta kyllähän se jokaisella aina joskus särkyy.
Kyllä se sitten selvisi, että miksi kakulla on sellainen nimi. Maku on niin herkullinen, että kyllä sydänssurut katoaa, kun tätä kakkua mutustelee. Aika kova mun kakusta tuli, mutta kai se pehmenee ajan myötä, niinkuin sydänsurutkin:)
Tätä kakkua on hyvä olla pakasteessa, koska ei sitä etukäteen tiedä, koska se sydän särkyy:)
Ohje:
2 munaa
4dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
1tl soodaa
1tl suolaa
250g rahkaa
150g voita
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot, kaakao, sooda ja ripaus suolaa, keskenäänja lisää munavaahtoon. Lisää joukkoon rahka ja sulatettu voi. Kaada taikina voideltuun sydänvuokaan ja paista 200asteessa n. 40 minuuttia. Hunnuta jäähtyneenä tomusokerilla.
Tätä kakkua on hyvä olla pakasteessa, koska ei sitä etukäteen tiedä, koska se sydän särkyy:)
Ohje:
2 munaa
4dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
1tl soodaa
1tl suolaa
250g rahkaa
150g voita
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot, kaakao, sooda ja ripaus suolaa, keskenäänja lisää munavaahtoon. Lisää joukkoon rahka ja sulatettu voi. Kaada taikina voideltuun sydänvuokaan ja paista 200asteessa n. 40 minuuttia. Hunnuta jäähtyneenä tomusokerilla.
Näyttääkin herkulliselta. Pitäisiköhän tuota kokeilla ???
VastaaPoistaErittäin hyvä vinkki pitää ensiapulääkkeet valmiina pakastimessa :) Eihän sitä tiedä milloin sattuu.
VastaaPoistaTuo herkku liimaa kyllä vaikka minkälaiset sydämen sirpaleet!
VastaaPoistaAineluettelon perusteella on varmasti hyvää:)
VastaaPoistaOnko tuo kaakao tummaa "raakakaakaota"? vai tyyliin O'boy kaakaojuomajauhetta???
VastaaPoista