Minulla nyt on niitä kurpitsoita, joten olen niistä tehnyt yhtä sun toista.
Luumu-kurpitsa hilloon keitin 3l luumuja 1 l kurpitsan paloja 2 sitruuna jan mehu 750 g hillosokeria. Luumuista saa aika hyvin kivet pois, kun ne on kypsiä. Kurpitsapikkelsin ohjeen katsoin vanhasta keittikirjasta;
3l kurpitsanpaloja litra etikkaa, litra vetta 752 g sokeria, valkopippuria, kanelitanko.
Luumu-kurpitsa hilloon keitin 3l luumuja 1 l kurpitsan paloja 2 sitruuna jan mehu 750 g hillosokeria. Luumuista saa aika hyvin kivet pois, kun ne on kypsiä. Kurpitsapikkelsin ohjeen katsoin vanhasta keittikirjasta;
3l kurpitsanpaloja litra etikkaa, litra vetta 752 g sokeria, valkopippuria, kanelitanko.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti